Automaatiopalvelut testauksesta käyttöönottoon

Meillä on laaja kokemus erilaisista teollisuuden ja energiasektorin automaation ja sähköistyksen käyttöönotoista ja asennusvalvonnasta. Palveluitamme ovat kenttälaitteiden ja ohjelmistojen testaukset sekä käyttöönotot ja säätöpiirien viritykset. Erikoisosaamistamme ovat sähkökäyttöjen käyttöönotot ja häiriöselvitykset.

Invergolla on S1-ryhmän urakointioikeudet, jotka mahdollistavat monipuoliset ja turvalliset toteutukset kohteeseen kuin kohteeseen.

Testaus

Testauksessa varmistamme, että kenttälaitteet ja ohjelmistot toimivat suunnitelluilla tavoilla ja poikkeustilanteet hallitaan turvallisesti.

Olemme tehneet myös automaatiolaitteiden elinkaarianalyysejä, joissa selvitetään laitteistojen elinkaaren tilanne ja varaosatarpeet.

Käyttöönotto

Käyttöönotossa tarkastamme ja testaamme laitteiden asennukset ja toiminnat prosessien mukaisiksi. Samoin prosessiparametrit viritetään. Käyttöönotossa varmistamme myös dokumenttien paikkaansapitävyyden. Kaikki toimenpiteemme tähtäävät laitteistojen turvalliseen ja tehokkaaseen toimintaan.

IoT-ratkaisut

Olemme kehittäneen IoT-tekniikkaan perustuvaa valvontajärjestelmää, joka mahdollistaa kustannustehokkaan olosuhdevalvonnan luomisen. Järjestelmämme on helppo luoda ja se skaalautuu vaivattomasti erilaisille tarpeille. Järjestelmään on mahdollista liittää myös nykyinen kiinteistöautomaatiojärjestelmä. Annamme mielellämme lisätietoa, joten olethan yhteydessä.

automaatipalvelu